Justícia analitzarà el cas de la família assetjada per aconseguir un 25% de les classes en castellà

La ministra Llop, a diferència de la Generalitat, els hi trasllada suport

La ministra de Justícia, Pilar Llop

La ministra de Justícia, Pilar Llop, ha anunciat aquest dijous que estudiarà l’expedient sobre el cas d’assetjament que està patint una família que ha aconseguit als tribunals que un 25% de les classes que fa el seu fill, alumne de P5 a Canet de Mar, s’imparteixin en castellà.

Llop ha explicat que encara no té un “coneixement exacte” dels fets i ha evitat pronunciar-se sobre l’afer en profunditat, però ha manifestat el seu suport a la família, que ha obtingut una mesura cautelar favorable a la seva reclamació que l’escola ja ha hagut d’aplicar aquest dijous.

La ministra i portaveu del govern central, Isabel Rodríguez, per la seva part ha expressat aquesta setmana el respecte de l’executiu a les decisions judicials, i també ha condemnat l’assetjament patit per la família.

Per la seva part, la presidenta de l’Assemblea per una Escola Bilingüe de Catalunya (AEB), Ana Losada, ha anunciat que han denunciat davant la Fiscalia per delicte d’odi les persones i entitats que “estan amenaçant” la família que ha aconseguit el 25% de les classes en castellà per al seu fill.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari