Per què Ramon Cotarelo no anirà a ‘FAQS’ mentre el presenti Cristina Puig?

La presentadora de 'FAQS', Cristina Puig

Perquè creu que TV3 és el mitjà propagandístic d’ERC, i que la presentadora és una “periodista endollada” i “una autèntica imbècil”. El politòleg Ramon Cotarelo carrega des d’aquest cap de setmana contra la presentadora del programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3, Cristina Puig, a qui ha acusat a través de les xarxes socials d’estar al servei d’ERC i de ser una “feixista”, després que aquest dissabte, durant el programa, l’entrevista al periodista i escriptor Juan José Millas es fes íntegrament en castellà. Aquest fet va molestar diversos espectadors, com han manifestat a Twitter, i al descontentament s’hi va sumar el comentari de Puig demanant a un dels col·laboradors presents que es dirigís a l’entrevistat en castellà, ja que el convidat va decidir no utilitzar cap auricular per la traducció simultània.

“De tota la merda hispana i la propaganda d’ERC que TV3 vomita cada dia, el pitjor és el cas d’aquesta espanyola prepotent, colèrica i ignorant, Cris Puig: el feixisme mediàtic d’amagat“, va escriure a les xarxes socials el politòleg, després de l’emissió del programa. Com a resposta al comentari d’un usuari, Cotarelo va afegir a més que  “TV3 és un aparell de propaganda d’ERC on mana un corrupte comissari polític, Sergi Sol, i un ximple útil, Vicent Sanchis, el noi de les comandes”, i que “gent com la Cristina Puig” són “periodistes amb carnet de partit i diners a la butxaca“.

Les crítiques de Cotarelo contra la presentadora de FAQS han seguit fins a aquest dimarts, quan el politòleg l’ha titllat de “feixista de manual” amb motiu de la piulada que Puig va escriure donant suport al filòsof i gestor cultural Xavier Fina,  col·laborador habitual del programa, que va anunciar que deixava Twitter a causa de les amenaces que ha rebut. “Les amenaces no poden quedar impunes, Xavi. Denuncia-ho! Ni bots, ni trolls, ni imbècils. Ens està quedant una societat maca, maca. Molt trist i lamentable”, va respondre la presentadora a Fina, un gest que diversos independentistes han criticat en considerar el filòsof un “ultraespanyolista”, tal com assenyala la piulada d’un usuari que Cotarelo ha compartit.

La gota que ha fet vessar el vas ha estat la notícia que el politòleg ha compartit sobre Puig, en la qual s’explica que TVE va acomiadar-la el gener del 2015 com a presentadora d’El Debat de La 1 a causa dels reiterats actes d’indisciplina i desobediència que va cometre, com el veto d’alguns dels entrevistats suggerits i la seva conducta inadequada cap al personal tècnic de RTVE, al qual va tractar amb arrogància i menyspreu. Un article que Cotarelo ha comentat insultant la presentadora: “Veu com tot s’acaba sabent? Una feixista de manual: intolerant, prepotent, arrogant i, en conseqüència, una autèntica imbècil aquesta Cristina Puig que l’audiència ha de patir per ordre d’ERC”.

(Visited 1.625 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari