DONA I SUPERACIÓ: PAOLA TORRES MUNIELO (Model i Blogger amb síndrome de down)

Paola Torres, model, blogger i ponent de moda, ha estat la primera dona amb síndrome de down en desfilar en una passarel·la de moda, en un viatge de superació personal.

“Hi ha coses del nostre aspecte que no podem canviar. Però si podem millorar algunes altres. Somriu amb el teu cos i no et comparis amb ningú”

El viatge de Paola Torres comença a la ciutat on va néixer, Valladolid, amb un somni, ser model, i malgrat que li deien que tenia unes expectatives poc realistes al 2012 es va pujar a un tren camí a València per desfilar a una passarel·la profesional a la “València Fashion Wekk” esdevenint la primera model amb sindrome de down. Serà un altre tren el que la dugui a continuar complint aquell seu somnil, al participar en el casting internacional de la passarel·la de moda nupcial “Barcelona Bridal Fashion Week”. Hauran de passar tres anys fins que una altre model amb síndrome de down desfili a una passarel.la profesional, aquest cop a la setmana de la moda de Nova York. Joana Bonet parla amb Paola Torres de moda i superació en una entrevista viatjant en un AVE i descobrim a una dona apasiona de la moda, una dona tenaç i forta que ha fet de la seva vida un viatge de progrès que la ha dut a convertir-se en model, blogger i ponent de moda. “Tenir un blog de moda es una gran motivació per a mi, fa que m’esforci en cuidar de la meva imatge personal i em superi tots els dies” comparteix Paola amb Joana Bonet a qui confesa el gran suport que per a ella suposa la seva germana i la seva mare, amb les que forma un gran equip.

“Cada dia hi han més persones amb discapacitat en el món de la moda” reconeix Paola, satisfeta d’haver estat la primera dona model amb síndrome de down i haver obert un camí que suposa un viatge a la superació i la inclusió.

A la seva activitat de model i blogger Paola Torres suma la de ponent, al 2014 va fundar un programa educatiu “Escola de la imatge i la moda fàcil” amb el que treballa per l’empoderament de les persones amb discapacitat intelectual mitjançant la imatge, la cura personal i la moda.

A Paola Torres la moda l’ha feta molt feliç, és per això que segueix viatjant en el tren dels somnis, aquest cop destí a Milán i a París. Qui diu Somnis?

“Mujeres y Viajeras” són les dones que disfruten viatjant soles, dones que comparteixen viatges amb les amigues, dones que opten per la comoditat del tren per a moure’s amb la familia, dones que busquen un transport sense barreres, dones que aprofiten el viatge per treballar, dones que s’inspiren mirant el paisatge per la finestra del tren….. 

Renfe reconeix el paper esencial que les dones dessenvolupen dins la societat actual. Per a la companyia, les dones constitueixen un col·lectiu amb el que compartir aventures i projectes. Renfe està amb totes elles visbilitzant les seves propostes e impulsant les seves iniciatives.

Renfe compta amb les dones en totes les seves accions, construïnt forts vincles basats en els valors, compartits pel col·lectiu femení i per la societat en el seu conjunt. Valors com la excelencia, l’esforç, la igualtat, la solidaritat i l’accessibilitat en totes les seves formes.

Renfe dialoga amb dones i viatgeres, per conèixer les seves vides, les seves motivacions i els seus anhels….. i compartir totes aquestes històries apasionants que han viscut i viuran a bord de un tren. El Viatge continua.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari