Quin periodista de TV3 ha criticat a Twitter al conseller de Salut?

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, a Catalunya Ràdio

Joan R.Vallvé, de la secció d’Esports. Aquest dijous li va etzibar un moc al responsable del Departament de Salut dient-li, en un missatge de Twitter: “Sr.Argimon, com a Conseller, la seva responsabilitat és garantir el personal sanitari necessari perquè puguin fer la feina en condicions. No faci responsable la ciutadania de la mala gestió del seu Govern. Porta tota la vida a l’adminitració. Prou renyar”. Vallvé, que és un veterà de la televisió pública, responia així al titular amb què el canal 324 havia resumit una intervenció de Josep Maria Argimón: “Cal que demanem hora per vacunar-nos. No podem acudir massivament als grans centres. S’han generat cues i situacions desagradables. Això no pot ser, perquè el personal sanitari està fatigat”.

Al seu perfil de Twitter, que té operatiu des del juny de 2018, Joan R.Vallvé es defineix com “periodista poliesportiu (espècie en vies d’extinció). Vaig per lliure i les meves opinions avui molesten als d’un bàndol i demà, als de l’altre”. El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals assenyala que els redactors de TV3 i Catalunya Ràdio no poden manifestar opinions polítiques a les xarxes socials. Vallvé és un dels molts treballadors d’aquests dos mitjans que no fan cas a aquesta norma. De fet, va escriure en un missatge a Twitter l’any passat que “cap ‘llibre d’estil’ no pot restringir el dret d’expressió i opinió dels periodistes fora de l’àmbit de la seva feina” i que “els llibres d’estil són un morrió amb el que es blinden els mitjans (i en el cas dels mitjans públics, els polítics) per controlar el periodista. El llibre d’estil obliga el periodista i l’incompleixen sistemàticament els caps i responsables dels mitjans”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.