Qui fa costat ara Jair Domínguez, davant la crítica de Joan Tardà?

L’exdiputat d’ERC Joan Tardà s’ha desmarcat de la majoria dels independentistes famosos quan ha criticat el gag de Bricoheroes (TV3) on Jair Domínguez es plantejava “Qui et diu que no ve aquí un espanyol a robar-nos?”, i deia que havia ensenyat un gos a “ensumar espanyols”.

Arran de la seva reacció a Twitter -“Penós! Us assembleu a qui ens insulta i humilia”-, Tardà ha rebut comentaris de tota mena: alguns de suport i uns altres, molt crítics, entre els quals alguns han adjuntat lemes d’ERC i les seves joventuts que afirmaven que “Espanya em roba. Talla amb Espanya”.

Una resposta destacada ha estat la del mateix Dominguez, que s’ha limitat a piular: “Tapi’s una mica, senyor”. Aquest comentari ha rebut el ressò, en forma de repiulada, de Pere Martí Colom el director de comunicació de Junts i, abans, dircom de Carles Puigdemont durant la seva etapa com a president de la Generalitat.

Com ja va passar amb la crítica expressada per la consellera Tània Verge contra el gag del mateix programa -no emès a TV3- on un dels humoristes plantejava que la reina Letizia li fes una fel·lació -i, en una versió més llarga, ho deien d’una de les filles menors del rei d’Espanya-, només s’ha alçat tímidament una veu crítica des d’ERC.

En aquell cas, com en aquest, els humoristes de Bricoheroes han rebut suport públic des de Junts. Llavors, els exconsellers Jordi Turull -vicepresident de Junts- i Josep Rull, i el diputat Francesc de Dalmases, van fer costat Peyu, l’altra estrella de Bricoheroes, que van dir que TV3 els havia censurat.

Aquesta setmana, seguint amb la discrepància entre socis del govern català, Pere Martí ha destacat el “silenci desorientat” que atribueix als “apòstols de l’independentisme autodenominat pragmàtic”: un dard a ERC pel nyap el 6% del català a Netflix i HBO negociat amb el PSOE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.