Qui ha sortit perjudicat i qui beneficiat amb el programa ‘Los cachorros ultras’ de La Sexta?

Promoció del programa d'Equipo de Investigación: 'Los cachorros ultras'

N’ha sortit perjudicat el periodista Xavier Rius Sant i n’ha sortit beneficiat el grup neonazi Bastión frontal. Xavier Rius Sant n’ha sortit perjudicat perquè ha hagut de presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra per les amenaces rebudes per part d’un usuari de Twitter, que feia servir l’etiqueta de @aironthegod. Aquest usuari va publicar dos missatges on deia “Te mataremos Xavier Rius” i “Xavier Rius maricón”, després que aquest periodista intervingués al programa de la Sexta per parlar de Bastión frontal. @aironthegod, que encapçalava el seu perfil de Twitter amb una imatge d’Adolf Hitler, ja no existeix en aquesta xarxa social.

I hi ha sortit beneficiat Bastión frontal perquè ha tingut un ressò mediàtic considerable.  Així ho han explicat el líder d’aquest grup, Rodrigo Bastión, i Isabel Medina, que és coneguda per haver participat en un acte d’homenatge a la División azul, format per espanyols que van lluitar junt  les tropes de Hitler a la Segona Guerra Mundial, en un vídeo penjat a Youtube. L’entrevista que dura quasi dues hores ha tingut unes 25.000 visites en una setmana. Es va publicar en el canal d’Alberto Pugilatvm. El creador d’aquest canal també ha vist com li tancaven els canals de Twitter i Facebook per les seves apologies del nazisme.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.