Adéu a l’austeritat dels grans actes dels comuns

Catalunya en Comú van néixer amb un discurs que abraçava la idea que els partits polítics havien de deixar de gastar en coses com ara en propaganda, en imatge, en focus i en pancartes; que els polítics havien d’abaixar-se el sou; i que els servidors públics havien de ser austers i demostrar-ho encara més.

Allò dels sous ja ho van abandonar fa un temps. Però, fins fa poc, els seus grans actes encara tenien aquella pàtina d’estar per casa. El temps i l’evidència els ha fet veure que quan un partit munta un gran esdeveniment, la imatge que es dóna és la meitat de l’èxit. Així, l’assemblea de la setmana passada no només tenia tot el que normalment acompanya els grans actes polítics, sinó que fins i tot tenien foodtruks, una festa posterior i tot el que cal per vestir la gran cita d’un partit convencional.

Els comuns no dissimulen la seva admiració per la ministra de Treball, Yolanda Díaz. De fet, Ada Colau participa activament en tota l’estratègia de Díaz per forjar una marca nova de cara a les eleccions espanyoles que vagi més enllà de les sigles de partit. I a l’assemblea nacional dels comuns, celebrada el darrer cap de setmana, es va evidenciar, ja que la ministra va ser la gran atracció, mediàtica i política, de tota la cita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides