El bloc d’investidura permet tirar endavant els comptes de Sánchez

ERC, PNB, Bildu i PDECat, entre altres, voten a favor, mentre PP, Vox, Cs, JxCat i la CUP lideren el vot contrari

Pedro Sánchez al Congrés

Cap sorpresa en la votació dels pressupostos generals de l’Estat per al 2022, que el Congrés dels Diputats ha aprovat aquesta tarda gràcies als 188 vots del PSOE, Unides Podem, ERC, PNB, EH Bildu, PDECat, Més País, Compromís, Terol Existeix, Nova Canàries i Partit Regionalista Càntabre.

Els comptes han obtingut 159 vots en contra del PP, Vox, Cs, JxCat, la CUP, Unió del Poble Navarrès, Coalició Canària i Fòrum Astúries. El BNG s’ha abstingut.

Així, els segons comptes elaborats per l’executiu de coalició encapçalat per Pedro Sánchez continuen la tramitació parlamentària al Senat. Si a la cambra alta no pateixen cap modificació quedaran definitivament aprovats.

Així, Sánchez ja té garantit arribar al final de la legislatura. L’aprovació dels pressupostos l’ha tornat a assolir gràcies a la majoria de la investidura i això permet al líder del PSOE mantenir-se a la Moncloa fins que acabi el mandat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides