Cop policial amb 14 detencions al sector més violent dels Boixos Nois

L'operació es dirigeix contra una xarxa d'individus d'ideologia neonazi per prostitució de dones sota coacció, delictes contra la salut pública i blanqueig

Vídeo de la Policia Nacional sobre l'operació contra membres dels Boixos Nois
Vídeo de la Policia Nacional sobre l'operació contra membres dels Boixos Nois

Una operació de la Policia Nacional ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell va escapçar, el passat 2 de novembre, un grup violent d’ideologia neonazi dels Boixos Nois, seguidors radicals del FC Barcelona, amb la detenció de 14 persones, dels quals set han ingressat a la presó, ha avançat La Vanguardia.

Segons aquesta informació, es tracta de “la cúpula radical neonazi” i el seu entorn, als quals s’imputa la presumpta comissió de delictes greus contra la salut pública, prostitució de dones sota coacció, tinença il·lícita d’armes i blanqueig de diners.

Els investigadors els descriuen com una organització criminal “jeràrquica i disciplinada” que usava la violència contra grups que els diputaven les àrees de negoci il·legal, i que seria successora de la facció Casuals, escapçada anys enrere.

Durant l’operació, a banda de les detencions, es van practicar escorcolls a 18 habitatges i locals, on es van trobar 10 armes de foc i armes blanques, així com un quilo de cocaïna, més de 5.000 plantes de marihuana i 42 quilos de cabdells, entre altres drogues.

A més, s’han comissat 300.000 euros en efectiu, presumptament procedents d’activitats il·lícites, s’han bloquejat més d’una vintena de comptes bancaris i s’han embargat 3 habitatges i 27 vehicles, segons especifica La Vanguardia.

El grup també disposava de material supremacista vinculat als Boixos Nois i al grup motard Hells Angels, del qual els investigadors del cas consideren que un dels detinguts és membre.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.