Giró, a la CUP: “No ens pot retreure que no siguem prou sobiranistes”

El conseller d'Economia assenyala que la sociovergència que denuncien els anticapitalistes "ja no existeix"

El conseller d'Economia, Jaume Giró
Jaume Giró

Dures paraules les del conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, a la CUP. Un cop acabat el torn dels grups que han presentat esmena la totalitat, Giró s’ha centrat a rebatre els arguments dels anticapitalistes.

“Ningú ens pot retreure que no siguem prou sobiranistes”, ha apuntat, en referència als partits del Govern, rememorant el pas per la presó i la judicialització d’alguns dels seus dirigents.

També els ha acusat de voler llançar els pressupostos “a la paperera de la història”: “El primer manament de la sostenibilitat és no llençar res que funcioni”, ha destacat.

També ha demanat “responsabilitat” als anticapitalistes, als quals ha retret que forcessin el pas al costat d’Artur Mas, de qui ha recordat el seu paper protagonista en el 9-N.

Abans, en nom de la CUP, la diputada Eulàlia Reguant ha acusat el Govern d'”abandonar” la majoria del 52% quan es pacta l’ampliació de l’aeroport del Prat “per darrere” o quan s’apuntala el govern espanyol, i també ha criticat que els dos partits de Govern utilitzin l’acord amb la CUP per “fer-se la traveta” i que la Generalitat hagi agafat el “camí del continuisme”.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari