Yolanda Díaz, a Ada Colau: “Si repeteixes a l’alcaldia, guanyaràs”

La vicepresidenta del Govern afirma que "és el moment de tornar a col·locar Catalunya en el centre"

Foto: @Yolanda_Diaz_

Amb les eleccions municipals de 2023 encara lluny en l’horitzó, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, continua recaptant suports sense haver confirmat encara la seva intenció de repetir en el càrrec. L’últim l’ha rebut avui mateix per veu de la vicepresidenta del Govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz. “Si decideixes repetir el repte de l’alcaldia de Barcelona, guanyaràs”, ha dit la líder d’Unidas Podemos.

Yolanda Díaz ha aprofitat la seva intervenció en la III Assemblea Nacional de Catalunya En Comú per a enaltir la labor a l’ajuntament d’Ada Colau. D’ella ha dit que és l’alcaldessa “que desplega més i millors polítiques socials, d’habitatge i climàtiques”. També ha lloat el municipalisme i el sindicalisme, diu, propis de Catalunya.

Catalunya En Comú ha reelegit aquest cap de setmana Ada Colau, Jéssica Albiach -portaveu d’En Comú Podem en el Parlament- i Candela López (exalcaldessa de Castelldefels) com a terna per a liderar la formació en els pròxims anys. Ho ha fet en una assemblea que ha comptat amb el suport de Yolanda Díaz, Alberto Garzón -ministre de Consum- i Mónica Oltra -vicepresidenta de la Generalitat Valenciana-, entre altres representants polítics.

La ministra de Treball ha reivindicat també la necessitat de “tornar a ser avantguarda i col·locar Catalunya en el centre”. També ha posat en relleu l'”esperança” que ha suscitat en l’esquerra l’acte ‘Otras Políticas’ de València, un esdeveniment, segons Colau, que després de Barcelona tindrà ressò en altres ciutats.

Díaz també ha destacat la “plurinacionalitat i diversitat” que caracteritza Espanya”, fet que ha de guiar al Govern cap a un país més plural i allunyat de l'”odi” que uns altres propugnen. I en referència a la reforma laboral, ha dit que el seu Ministeri treballarà per a millorar la vida dels treballadors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides