El Govern estudia afegir 250 milions en habitatge per acontentar la CUP

Aragonès es posarà en contacte amb els anticapitalistes per fer-los arribar les noves propostes abans del cap de setmana

El Govern estaria estudiant pujar uns 250 milions d’euros la partida destinada a polítiques d’habitatge, per la qual cosa es passaria de preveure 749 milions a vorejar els 1.000 milions. L’increment té com a objectiu seduir la CUP perquè es presti a retirar l’esmena a la totalitat i acabi permetent la tramitació al Parlament dels pressupostos del 2022, segons publica La Vanguardia. La data límit és el proper dilluns 22 de novembre, quan se celebri el ple de totalitat.

La xifra seria la darrera proposta i quedaria a prop de la demanda dels 1.000 milions d’euros anuals que reclamen els anticapitalistes i de l’acord que van signar amb Esquerra al març per investir Pere Aragonès com a president de la Generalitat.

A banda, el Govern també estudia avançar en la municipalització de l’aigua, com també li va reclamar la CUP per escrit dimarts a la nit. Però en aquest punt hi ha moltes més dificultats. A més, ERC, mitjançant una entrevista a seva número dos, Marta Rovira, a Naciodigital, va proposar crear un grup de treball per estudiar un referèndum, encara que des de la formació assenyalen que ara no està previst celebrar-ho durant aquesta legislatura.

El president Aragonès es posarà en contacte amb els anticapitalistes per fer-los arribar les noves propostes abans del cap de setmana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.