Salvador Illa: “La majoria de la investidura s’ha trencat”

El dirigent socialista demana una reunió urgent a Aragonès per oferir-li "uns pressupostos de país"

El president del grup socialista al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, demana una reunió urgent amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per oferir-li el suport dels diputats del PSC a la cambra catalana per aprovar “uns pressupostos de país, no de bloc, amb cinc eixos”. Salvador Illa ha fet aquesta proposta l’endemà que la CUP hagi anunciat que presentarà una esmena a la totalitat als comptes de l’executiu català.

Illa ha concretat el seu oferiment explicant que la proposta socialista pels pressupostos de la Generalitat han de contemplar: reforçar la sanitat, la reconstrucció econòmica, els fons europeus, garantir que ningú quedi enrere i recursos per a polítiques d’igualtat.

El líder socialista al Parlament ha denunciat que després de la negativa de la CUP a aprovar els comptes d’Aragonès queda demostrat que “la majoria de la investidura s’ha trencat”. Per aquest motiu, Illa ofereix el suport dels socialistes als pressupostos del govern català, i demana que la negociació es faci de manera immediata.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari