Qui creu que no s’ha de tenir en compte els que no volen la nacionalitat catalana?

Hèctor López Bofill
Hèctor López Bofill

El regidor de Junts a l’Ajuntament d’Altafulla i també professor a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Hèctor López Bofill, ha fet una piulada expressant la seva opinió sobre els catalans que, en cas de fer-se realitat una República independent de Catalunya, no voldrien obtenir la nacionalitat catalana. Per a ell, l’opinió d’aquestes persones no s’hauria de tenir en compte ja que, segons ha escrit, “són una minoria”.

“Cal assumir que si es fa efectiva la República hi haurà gent que no voldrà assumir la nacionalitat catalana. No entenc per què cal tenir en consideració el parer d’aquest grup un cop s’ha demostrat reiteradament que són minoria i que refusen participar del projecte col·lectiu”, ha publicat a Twitter.

La piulada ha rebut diversos comentaris favorables a la idea del regidor de Junts, mentre altres usuaris han titllat el comentari de “feixista”. Entre els diversos m’agrada que ha rebut, destaca el d’una de les representants de la Catalunya Central de l’Assemblea de Representants del Consell per la República, Montserrat Corrons Boix.

Els comentaris de López Bofill a les xarxes socials sobre futurs vaticinis són recurrents. Darrerament ha comentat que, segons els seus coneixements “com a professor de teoria de l’Estat”,  “per controlar el territori i fer efectiva la independència caldran 10.000 soldats“, i ha previst que la pròxima dècada ni la Unió Europea ni Espanya existiran.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides