Un atac informàtic obliga Damm a aturar la seva producció de cervesa

L'empresa assegura que no existeix risc de desproveïment i nega el suposat pagament d'un rescat

La cervesera Damm s’ha vist obligada a aturar la producció de la seva fàbrica al Prat de Llobregat després de ser víctima d’un ciberatac, segons ha informat el diari Ara. Les instal·lacions de la cervesera, que funcionen amb un alt grau de dependència dels serveis informàtics, han vist greument alterada la seva activitat des d’aquest dimecres al migdia.

D’altra banda, segons apunten fonts de la marca de cervesa, no existeix risc de desproveïment i també neguen el suposat pagament d’un rescat, com haurien apuntat alguns mitjans.

En les últimes setmanes s’han produït altres atacs informàtics a empreses i institucions. A Catalunya el més greu és el que pateix la Universitat Autònoma de Barcelona, que ja dura un mes i afecta part dels serveis del campus. A Europa també ha patit un ciberatac MediaMarkt, una incidència que va afectar les caixes registradores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides