Junts carrega contra ERC per no vetar els pressupostos espanyols

"Tots sabem que cap llei espanyola blindarà el català", assegura la portaveu Míriam Nogueras

Míriam Nogueras
Míriam Nogueras

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha criticat que ERC faciliti la tramitació dels pressupostos generals de l’Estat “a canvi de res” pel fet d’haver renunciat a presentar una esmena a la totalitat contra el projecte. “Junts no dona els vots a canvi de res i res és el que han aconseguit aquells que els han donat xecs en blanc”, ha afirmat Nogueras aquest dimecres a la tarda en el debat de totalitat dels comptes públics al Congrés.

“Tots sabem que cap llei espanyola blindarà el català”, ha afirmat la portaveu de Junts, sobre l’acord assolit entre ERC i el govern espanyol per evitar el bloqueig a la tramitació dels comptes públics.

Al seu torn, la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides