De quin programa de TV3 s’ha queixat Junts?

Programa '30 minuts' sobre la taula de diàleg

El passat diumenge el programa 30 minuts de TV3 va dedicar-se a la taula de diàleg entre el Govern català i el central, un tema que no ha agradat ni a membres ni a simpatitzants de Junts, que desconfien de la utilitat d’aquest instrument. Quan la televisió pública va anunciar la temàtica del programa, diversos usuaris van mostrar el seu malestar a les xarxes socials, i les crítiques a la cadena han augmentat després de la seva emissió.

El fet de referir-se a Carles Puigdemont com a expresident de la Generalitat en comptes d’anomenar-lo president va cridar l’atenció d’alguns teleespectadors, així com la falta de referències al Consell per la República (CxR), però el comentari més repetit ha sigut l’acusació contra la cadena de fer propaganda. “Aquest 30 minuts és un publireportatge de la taula de diàleg. Només paraules buides del govern espanyol i Oriol Junqueras venent fum”, ha escrit un usuari a Twitter.

El diputat de JxCat Francesc de Dalmases també ha titllat el programa de “propaganda” i, a les xarxes socials, ha afirmat que aquest fet “embruta” el programa: “Per molta propaganda que feu servir, no hi ha Junts, no hi ha la CUP, no hi ha mediador, no hi ha autodeterminació, no hi ha amnistia… La taula de negociació no existeix. I és una llàstima embrutar una marca com la del 30 minuts per fer propaganda”.

En la mateixa línia, l’exalcalde de Teià (el Maresme), Josep Botey i Solà (CiU), ha carregat contra la cadena, a qui ha assenyalat per no parlar del CxR. “Comença l’espot gratuït de TV3 de la taula de diàleg, per cert, coixa pels vetos als representants de Junts del MHP Pere Aragonès. A veure quin dia fan un especial del Consell per la República”, ha escrit a Twitter.

Per contra, el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha donat el seu suport al programa i ha criticat els comentaris dels simpatitzants de Junts contra la taula de diàleg. “Increïble la reacció dels antidiàleg de Junts i altres. No poden suportar un programa objectiu sobre el tema. En desitgen tant el fracàs que ho fan tot perquè no comenci a donar fruits”, ha publicat a les xarxes, advertint que “no se’n sortiran: la taula és la millor esperança per represaliats i exiliats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.