Qui retreu populisme i desconsideració a Peyu des de TV3?

Imatge de l'emissió de 'Bricoheroes'
Imatge de l'emissió de 'Bricoheroes'

L’humorista Peyu i TV3 han intercanviat públicament retrets les darreres hores arran de la retirada d’un gag del programa Bricoheroes, on el mateix Peyu i l’altre coprotagonista, Jair Domínguez, feien broma sobre la possibilitat que la reina d’Espanya o una de les seves filles -menors d’edat- fessin una fel·lació a un d’ells.

Peyu ha acusat TV3 de censura i de filtrar intencionadament el gag sencer, inclosa la part on es parla de les filles dels reis (que ell no havia difós a les xarxes per queixar-se que l’havien censurat), sobre la qual assegura que els humoristes i la cadena havien acordat retirar d’entrada. Sobre la suposada filtració, Carme Figueras, vicepresidenta del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), ha anunciat que demanarà analitzar si TV3 ha distribuit el tall.

Per la seva part, el director de la TV3, Vicent Sanchis, ha rebutjat que la retirada del gag fos censura, i no ha estat l’únic responsable de la cadena que ha dit la seva. Cristian Trepat, cap d’Entreteniment i Actualitat de TV3, ha publicat un fil de Twitter on, a més de defensar la qualitat de Bricoheroes i de destacar que va és una aposta valorada per la cadena, ha expressat que lamentava el que considera una exposició “esbiaixada i injusta”, “plena de mitges veritats i alguna mentida”, per part de Peyu.

Trepat destaca que sobretot “és populista i, conscientment, ens posa als peus dels cavalls als professionals que hem defensat Bricoheroes en les diferents comissions de valoració aquests anys”, i també ha lamentat que mitjans de comunicació “hagin comprat tan ràpidament el discurs de la censura” sense preguntar a TV3. “Ho puc entendre venint de la base de fans d’en Peyu, i perquè el pati de Twitter és com és”, ha considerat, tanmateix.

Pel que fa a la supressió del polèmic gag, el cap d’Entreteniment i Actualitat de TV3 ha defensat la decisió “per una qüestió de criteri“, adduint que com a televisió pública “no podem acceptar travessar segons quines línies vermelles, tampoc en l’humor”. En concret, rebutja transmetre determinats valors als joves com els d’un acudit que considera “manifestament masclista i misogin”.

D’altra banda, ha negat que la decisió hagi tingut res a veure amb pressions polítiques o amb la monarquia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.