Junts decidirà en “l’últim minut” sobre l’esmena a la totalitat als pressupostos

Artadi torna a emplaçar ERC a negociar conjuntament els comptes de l'Estat

La portaveu de Junts, Elsa Artadi

La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha anunciat aquest dilluns en una roda de premsa que el partit esperarà fins dijous per decidir si presenta una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l’Estat, deixant la porta oberta a què ERC pugui sumar-se a la seva decisió.

“És veritat, i ho sabem tots, que les coses es negocien molt a l’últim minut, per això esperarem fins dijous per decidir si presentem esmena a la totalitat, perquè la tenim preparada“, ha comentat la portaveu de JxCat, que ha insistit que una negociació conjunta amb ERC és la millor manera de “fer valdre” el “poder” dels partits catalans.

Segons Artadi, els assumptes cabdals a tractar de cara als pressupostos generals són el traspàs de Rodalies, la llei de l’audiovisual i la gestió dels fons covid-19. En aquest sentit, el conseller d’Economia, Jaume Giró, i la portaveu de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, són els membres de Junts al capdavant de les converses amb representants de l’Executiu central.

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari