El PSC diu que Badalona no pot estar governada “per algú que té comptes en paradisos fiscals”

El líder local dels socialistes insisteix que l'única sortida de García Albiol és la dimissió

Xavier García Albiol

El líder del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Badalona, Rubén Guijarro, ha denunciat que la ciutat no es mereix estar en les portades dels mitjans de comunicació pel fet que el seu alcalde hagi sortit en els coneguts com a Papers de Pandora. En declaracions a la SER, Rubén Guijarro ha defensat que “Badalona no mereix, ni un minut més, estar sobre aquest focus mediàtic i òbviament no mereix cap minut més governada per algú que té comptes en paradisos fiscals i que a més menteix sobre això”. Per a Guijarro “no és només el fet, sinó la reiteració a la mentida permanent i estar atrinxerat en la no dimissió”, afegint que “a qualsevol societat normal això no passaria”.

Rubén Guijarro ha demanat a la direcció del PSC que deixin en mans de la direcció local dels socialistes de Badalona la responsabilitat de donar resposta a l’actual situació de crisi institucional per la qual passa l’ajuntament de la ciutat. Aquesta crisi s’ha creat després que es destapés que l’alcalde popular de Badalona, Xavier García Albiol, estaria vinculat amb operacions financeres en paradisos fiscals segons consta en els Papers de Pandora.

Guijarro ha sentenciat que “no podem estar en un permanent circ mediàtic sobre la ciutat” i que “aquesta ciutat hauria d’accedir per moltes altres coses i no per exemple per trobar-se amb la vergonya de tenir un alcalde que és titular d’un compte en un paradís fiscal, que és titular d’una empresa offshore, i que a més menteix en dir que no té res a veure amb el partit quan s’ha demostrat que el seu número dos també hi participa; i que no hi ha hagut transaccions econòmiques quan s’ha demostrat també que hi ha hagut compravenda d’accions d’una empresa naval”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari