Pere Aragonès plantarà de nou als Reis en el lliurament del Premi Planeta

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, representarà divendres al Govern de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, repetirà descaradura amb els Reis Felip VI i Letizia divendres que ve en la cerimònia de lliurament del Premi Planeta en el seu 70è aniversari, segons ha confirmat Europa Press. Aragonès ja va faltar a la inauguració del recent Saló de l’Automòbil, a la qual sí que va acudir el president del Govern, Pedro Sánchez, en companyia del cap d’Estat.

La representant del Govern de la Generalitat en l’acte que tindrà lloc en el Museu d’Art Nacional de Catalunya (MNAC) serà la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. Els Reis encapçalaran l’esdeveniment del Grupo Planeta cinc anys després de la seva última presència en el lliurament del guardó.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.