L’exsecretari general del PP de Tarragona s’enfronta a penes de presó per abusos a una menor

Miguel Ángel López Mallol està acusat de tocaments íntims a una nena de deu anys

L’Audiència de Tarragona ha iniciat judici contra Miquel Ángel López Mallol pel qual es demanen deu anys de presó per un presumpte delicte d’abusos sexuals a una menor de deu anys. López Mallol va ocupar els càrrecs de secretari general del PP de Tarragona, diputat al Parlament de Catalunya, regidor a l’Ajuntament de Reus i diputat provincial.

El judici va començar a la Secció Quarta de l’Audiència de Tarragona, i segons explica el Diari de Tarragona, continuarà més endavant donat que el fiscal va modificar la petició de pena que inicialment era de vuit anys i mig i ara demana deu anys de reclusió. La defensa demana l’absolució de l’acusat.

Els fets haurien passat entre el 9 de desembre de 2015 i el 8 de gener de 2016 al domicili de l’acusat, el qual hauria fet tocaments íntims a la menor fins que va arribar la dona de López Mallol, a la qual li hauria demanat que no expliqués els fets a ningú. La menor va escriure una nota explicant els fets perquè no es va atrevir a dir-ho directament als seus familiars. López Mallol va negar els fets i va dir que no entenia la versió de la nena.

A banda dels deu anys de presó, el Ministeri fiscal també demana que durant onze anys l’acusat no pugui comunicar-se ni acostar-se a menys de 300 metres de la víctima, fixa la responsabilitat civil en 6.000 euros, i demana que durant tretze anys López Mallol no pugui exercir professió i ofici que comporti contacte amb menors d’edat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides