Xavier Graset ha entrevistat sis cops a Toni Comín al ‘Més 324’, en el que portem de 2021

L’ex-conseller de Salut i eurodiputat de JxCat ha intervingut 109 minuts des de Bèlgica aquest any al programa d’anàlisi política de les nits de TV3

Xavier Graset ha entrevistat sis vegades al seu programa Més 324, de TV3, a l’ex-conseller de Salut i eurodiputat de JxCat Toni Comín en els mesos que portem de 2021. Ho ha fet a través de videoconferències que han sumat un total de 109 minuts. Només l’estiu i els mesos de març i maig es van quedar sense presència de Comín al programa de Graset, en part compensats perquè el juny hi va intervenir dues vegades. Totes les intervencions les ha fet des del seu domicili a Lovaina, tot i que en una de les entrevistes se’l va ubicar, erròniament, a Brussel·les.

La primera de les entrevistes de Graset a Comín del 2021 al Més 324 va tenir lloc el 14 de gener. Va durar 18’38 i va parlar del suplicatori perquè s’aixequés la seva immunitat com a europarlamentari i la dels seus companys de grup, Carles Puigdemont i Clara Ponsatí. L’entrevista de febrer va durar 19’35” i va tractar de la seva reacció davant l’aprovació per part del Parlament europeu de l’aixecament d’aquesta immunitat. El 9 d’abril, Graset va tornar a contactar amb Comín perquè li expliqués en què consistia la tarja d’Identitat Digital Republicana que va presentar el Consell per la República Catalana del qual l’ex-conseller n’és vicepresident. Va durar 19’08”.

El juny, Comín va aparèixer a la pantalla del Més 324 els dies 3 i 22. El 3, en l’entrevista més llarga d’aquesta sèrie (22’03”) va comentar un informe del Consell d’Europa sobre l’actuació de la justícia a Espanya i Turquia. El 26, després que el presentador li agraís que l’atengués de matinada, va tornar a parlar d’una decisió del Consell d’Europa, en aquest cas de la que reclamava que es suspenguessin les euroordres contra ell, Puigdemont i Ponsatí. S’hi va estar 12’33”. Finalment, el passat 27 de setembre, va ser contactat pel programa per valorar la detenció i alliberament de Puigdemont a Sardenya. Ha estat, de moment, l’entrevista més curta: 16’50”.

Els titulars amb què el web del Més 324 ha resumit les declaracions de Comín són: “Espanya ha arrossegat un altre país a cometre una irregularitat”, “Europa està posant condicions no explícites a Espanya a canvi del suport financer”, “A Europa li costa cada cop més mirar a una altra banda”, “El Consell per la República no és un partit. És una institució per preservar el mandat de l’1-O”, “Ahir va ser un dia negre per la democràcia europea” i “Guanyar la votació del suplicatori és molt complicat”.

En la seva darrera intervenció, Toni Comín va estar ben arropat pels tres tertulians que tenia Xavier Graset a l’estudi: David Minoves, Bel Olid i Joan Maria Clavaguera. Tots independentistes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.