El Govern no sap què fer amb l’1-O

L’1 d’octubre del 2017 es va celebrar el que el Govern volia que fos el referèndum que havia de separar Catalunya d’Espanya. La realitat –i els cossos de seguretat de l’Estat– van impedir que ho fos, però l’1-O va passar a ser una de les dates més simbòliques de l’independentisme.

Els primers dos anys posteriors, partits, entitats i institucions es van bolcar a commemorar-lo, i van omplir Catalunya d’actes i protestes. Des de fa dos anys, però, la data ja no arrossega tanta força i l’independentisme el reivindica sense grans escarafalls. Aquest any, des del Govern, no saben ni com commemorar-lo perquè no quedi com una cosa folklòrica i buida de contingut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides