Nova nit de botellots a la platja de Bogatell

Tot i que s'han registrat menys incidents, 39 persones han resultat ferides i 30 detingudes

La platja de Bogatell la tercera nit de festes de la Mercè

Foto: @Sainzdeaja

La tercera nit de les festes de la Mercè ha tornat a finalitzar amb aldarulls i destrosses, tot i que els incidents no han estat tan destacats ni nombrosos com els de la nit de divendres a dissabte. Aquesta matinada, però, els joves s’han traslladat a la platja de Bogatell de Barcelona, ja que els Mossos d’Esquadra han blindat els accessos a l’avinguda Maria Cristina i a la plaça Espanya de Barcelona.

En total, milers de persones han participat en un macrobotellot a la zona marítima de la ciutat i, a diferència de la passada nit, els aldarulls s’han produït cap a les sis del matí, quan la majoria de joves ja havien abandonat el lloc. Alguns grups violents han saquejat el restaurant L’Escamarlà i han destrossat els vidres d’altres locals i comerços de la zona. També han cremat motocicletes a l’avinguda Litoral i han llançat ampolles contra el dispositiu de Mossos d’Esquadra i els periodistes que cobrien els fets. Fins passades les set del matí, la policia no ha donat per acabada la dispersió dels violents.

Durant tota la nit, la Guàrdia Urbana i el SEM ha atès diversos ferits en baralles i víctimes de robatoris causats per aquests grups, els quals, segons el periodista de Catalunya Ràdio Dani Sainz, vestien tots de negre i agredien els joves per robar-los. Abans que es produïssin els aldarulls, els joves violents -aparentment organitzats-  han aprofitat la poca presència policial per actuar.

En total, 39 persones han resultat ferides, de les quals 16 han hagut de ser ateses en un hospital o ambulatori. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el director general dels Mossos, Pere Ferrer, ha informat d’una trentena de detencions i ha comentat que ha estat “una nit amb menys incidents que l’anterior”. Ferrer ha explicat que s’ha pogut fer una “extracció controlada” del grup que ha saquejat el restaurant L’Escamarlà, i que diversos agents de paisà han interceptat alguns joves violents que causaven baralles.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Nova nit de botellots a la platja de Bogatell”

 1. Si tenim els joves inactius en una olla a pressió, que esperem..
  Obrim els locals a on es troben els joves…
  Casals, centres cívics, hotels d’entitats, clubs, tallers i tot arreu a on participen activament i es relacionen amb la societat i entre ells. ah, i permetem que s’hi trobin …
  Es per salut mental, es per bé social, es per tothom.

  Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

 1. Pulsa el icono del adblocker
 2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
 3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.