L’alcalde de Guixers (PDeCAT) acusa els líders del procés de mentir

Jordi Selga condemna la "persecució" dels polítics independentistes, però assegura que no els farà "la gara-gara"

L'alcalde de Guixers, Jordi Selga (PDeCAT)

L’alcalde de Guixers (Solsonès), Jordi Selga -del PDeCAT-, ha criticat “la gran mentida” dels líders del procés independentista com l’expresident Carles Puigdemont, a qui ha assenyalat per “fer-nos creure que l’1 d’octubre anava de debò”. Selga ha recordat, en un escrit, que el referèndum havia d’anar acompanyat de l’aplicació del seu resultat, i ha demanat als líders del procés explicacions sobre per què no va ser així.

“No els culpo del que no van fer i que s’havien compromès, no, els recrimino de no explicar públicament el perquè, com faria qualsevol govern d’un país avançat i civilitzat”, ha assenyalat Selga. L’alcalde de Guixers ha considerat “constatat l’engany” i ha assegurat que se sent “moralment incapacitat de fer la gara-gara” a polítics com Puigdemont.

Selga ha volgut deixar constància de la seva condemna a “la persecució políticojudicial a què es veuen sotmesos els polítics i el conjunt de la societat catalana a favor del dret a decidir”, però ha remarcat que es nega a què el “segueixin enganyant”. “I menys els meus, els d’aquí”, ha afegit.

L’alcalde de Guixers ha conclòs que la “unitat que prediquen als que estan al poder són paraules buides” i ha assegurat que “els nostres líders polítics no faran res, absolutament res que l’Estat espanyol no els autoritzi”.

(Visited 416 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari