L’alcalde de Guixers (PDeCAT) acusa els líders del procés de mentir

Jordi Selga condemna la "persecució" dels polítics independentistes, però assegura que no els farà "la gara-gara"

L'alcalde de Guixers, Jordi Selga (PDeCAT)

L’alcalde de Guixers (Solsonès), Jordi Selga -del PDeCAT-, ha criticat “la gran mentida” dels líders del procés independentista com l’expresident Carles Puigdemont, a qui ha assenyalat per “fer-nos creure que l’1 d’octubre anava de debò”. Selga ha recordat, en un escrit, que el referèndum havia d’anar acompanyat de l’aplicació del seu resultat, i ha demanat als líders del procés explicacions sobre per què no va ser així.

“No els culpo del que no van fer i que s’havien compromès, no, els recrimino de no explicar públicament el perquè, com faria qualsevol govern d’un país avançat i civilitzat”, ha assenyalat Selga. L’alcalde de Guixers ha considerat “constatat l’engany” i ha assegurat que se sent “moralment incapacitat de fer la gara-gara” a polítics com Puigdemont.

Selga ha volgut deixar constància de la seva condemna a “la persecució políticojudicial a què es veuen sotmesos els polítics i el conjunt de la societat catalana a favor del dret a decidir”, però ha remarcat que es nega a què el “segueixin enganyant”. “I menys els meus, els d’aquí”, ha afegit.

L’alcalde de Guixers ha conclòs que la “unitat que prediquen als que estan al poder són paraules buides” i ha assegurat que “els nostres líders polítics no faran res, absolutament res que l’Estat espanyol no els autoritzi”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.