El Consell per la República desconvoca la manifestació de diumenge

L'entitat concentrarà els esforços en el quart aniversari del referèndum de l'1-O

Manifestació a Barcelona a favor de l'alliberament de Puigdemont

Foto: @ConsellxRep

Amb la posada en llibertat sense mesures cautelars de l’expresident Carles Puigdemont, el Consell per la República ha decidit desconvocar la manifestació prevista per aquest diumenge a les 12 del migdia.

A través d’un comunicat, l’entitat ha explicat que han pres la decisió de “concentrar els esforços per a celebrar-la aquest pròxim 1-O”, i han “encoratjat” la ciutadania “a celebrar amb vehemència l’èxit assolit a l’Alguer” i a “reivindicar la independència” l’1 d’octubre.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’havien sumat a la convocatòria del diumenge, que tenia l’objectiu de demanar la llibertat de Puigdemont i exigir la fi de la judicialització del conflicte independentista. Ara, però, a l’espera que Puigdemont declari a la vista del pròxim 4 d’octubre al tribunal de Sàsser, les entitats independentistes prefereixen concentrar els esforços en el quart aniversari del referèndum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides