Per què un exconseller qüestiona un reportatge de Catalunya Ràdio?

Josep Rull
Josep Rull

El Matí ha publicat un reportatge sobre dos joves que volen ser toreros i l’exconseller Josep Rull ha reaccionat expressant a Twitter que “afortunadament, en aquest país ja no hi ha espai per a un espectacle públic basat en el patiment i la mort d’un ésser viu”.

Com acostuma a passat quan un polític -habitualment nacionalista català- expressa quelcom semblant, algun usuari li ha recordat que, malgrat la prohibició de les corridas, sobreviu a Catalunya la tradició dels correbous.

Rull, en el mateix missatge, ha manifestat: “Costa d’entendre el sentit darrer d’aquest reportatge, més enllà d’una mena de nostàlgia pintoresca des de la ràdio pública”.

El tuit amb què El Matí ha difós el reportatge, de fet, l’introdueix explicant que “aquest dissabte fa deu anys que es va fer l’última corrida de toros a Catalunya”.

Rull ha publicat aquest comentari en un moment que segueix pendent la renovació de la cúpula de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i TV3 i Catalunya Ràdio reben sovint crítiques de sectors independentistes de la línia dura per, suposadament, ser favorables a ERC, no centrar-se prou en qüestions d’actualitat catalanes i, en canvi, informar de la resta d’Espanya. Un dels que sol assenyalar TV3 en aquest darrer sentit és el cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides