Millo presenta un recurs contra els indults als líders del procés

Jordi Sànchez ha titllat la decisió de l'exdelegat del Govern central a Catalunya de "venjança i odi"

Enric Millo
Enric Millo

L’exdelegat del Govern d’Espanya a Catalunya i actual secretari general d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia, Enric Millo, ha presentat un recurs contenciós administratiu al Tribunal Suprem contra els indults que l’Executiu de Pedro Sánchez va concedir als 9 líders del procés independentista. Millo és la sisena persona en recórrer els indults, sumant-se així als seus companys del PP Alejandro Fernández, Santi Rodríguez, Lorena Roldán (abans de Cs, ara del PP), Juan Milián i Andrea Levy.

Amb motiu de la interposició del recurs, un dels indultats, el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, ha rebut el comunicat del Ministeri de Justícia informant-lo, i ha criticat a través de Twitter la decisió de l’exdelegat del Govern espanyol. “Després del ridícul de #MrMilloFayry ara una nova entrega de la seva venjança i odi d’aquell que un dia va ser Virrei a Catalunya per obra del 155. Enric Millo una mica de dignitat a la vida tampoc va malament. No tot es pot fer ni justificar per un sou”, ha escrit Sànchez.

Millo ha al·legat ser persona perjudicada pel procés independentista i ara, la sala tercera del Suprem haurà de decidir si està legitimat per recórrer. D’altra banda, el tribunal també ha emplaçat Sànchez, com a part interessada, a comparèixer i al·legar el que consideri pertinent en el termini de nou dies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.