Colau demana al Govern reobrir l’oci nocturn abans de La Mercè

Assegura a 'El Periódico' que la mesura ajudaria a "descongestionar" l'àrea metropolitana de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès (Edu Bayer)

Foto: Ajuntament de Barcelona (Edu Bayer)

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al Govern de la Generalitat que reobri l’oci nocturn abans que comencin les festes de La Mercè, el pròxim cap de setmana. En una entrevista a El Periódico, Colau s’ha mostrat a favor de permetre l’activitat als locals “amb les garanties necessàries” per “descongestionar” l’àrea metropolitana.

“Demanem que s’estudiï obrir d’alguna manera l’oci nocturn. Evidentment, complint els protocols que siguin necessaris i amb les garanties sanitàries que donin seguretat a tothom”, ha assenyalat l’alcaldessa. “Creiem que s’ha d’estudiar aquesta obertura perquè és el que permetria descongestionar una mica tota l’àrea metropolitana, i que no hi hagi l’efecte crida de La Mercè”, ha afegit.

Respecte als botellots, com el que s’ha produït aquest últim divendres a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Colau ha considerat que “no és un problema només de La Mercè” ja que ocorren “arreu de Catalunya”, i els ha atribuït al desig de “recuperar la vida social”.

“Un cop s’ha eliminat el límit nocturn d’horaris, la restricció de 10 persones en les trobades socials i s’ha donat el missatge que hi ha més del 70% de la població vacunada i que gairebé podem fer vida normal amb la mascareta, la gent té ganes de sortir i de recuperar la vida social“, ha assenyalat l’alcaldessa, que espera que l’oci nocturn sigui una alternativa -segura- als botellots que es fan al carrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.