Judit Gisbert (ERC) és la nova alcaldessa de Solsona

La republicana fa història en ser la primera dona al capdavant de l'alcaldia del municipi

La nova alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert

Foto: @Solsona_cat

La número quatre d’ERC a Solsona, Judit Gisbert, ha estat investida aquest dissabte nova alcaldessa de Solsona amb el suport de la majoria absoluta. D’aquesta manera, la republicana s’ha convertit en la primera dona que ostenta el càrrec al capdavant de l’alcaldia del municipi.

Gisbert ha rebut el suport d’ERC i de la CUP, mentre que JxCat i el PSC han votat en blanc, i, en el seu discurs d’investidura, ha agraït al seu antecessor, el republicà David Rodríguez, que els darrers mesos l’hagi ajudat a fer el traspàs. D’altra banda, la nova alcaldessa ha afirmat que se sent “amb les ganes i la fortalesa necessàries per entomar les noves responsabilitats”.

La investidura s’ha produït amb motiu de la renúncia de Rodríguez a liderar l’Ajuntament de Solsona, després d’haver sigut l’alcalde del municipi durant onze anys. El passat mes de juny, el Govern va nomenar el republicà nou secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran i, per tal d’assumir les responsabilitats del nou càrrec, Rodríguez va renunciar a l’alcaldia de Solsona.

(Visited 389 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari