Junts diu que “no tensarem el govern” però segueix enrocat sobre la taula de diàleg

Sànchez afirma que Aragonès sabia que "probablement" no tots els representants que designarien serien membres de l'executiu

Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Junts, per boca del seu president, Jordi Sànchez, ha afirmat que “no tensarem el govern amb el tema de la taula de diàleg” i que la “crisi amb ERC no ha de tenir més recorregut en altres àmbits de la coalició de govern”, però ha mantingut, en declaracions a Catalunya Ràdio, la seva posició sobre els integrants que vol enviar a la taula de diàleg.

Sànchez ha manifestat que “si se’ns convida i se’ns aixeca el veto, hi participarem”, en referència a la condició de no designar representants que no siguin membres del govern català, que Junts no vol acceptar.

El dirigent de Junts ha afirmat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “coneixia de feia setmanes que nomenaríem una delegació que probablement no seria integrada totalment per membres del govern” i, en concret, que “tenia un missatge meu en el mòbil”.

Sànchez també ha indicat que la limitació de l’elecció de representants de la mesa a membres del govern va ser “una petició en l’últim moment”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.