Junts diu que “no tensarem el govern” però segueix enrocat sobre la taula de diàleg

Sànchez afirma que Aragonès sabia que "probablement" no tots els representants que designarien serien membres de l'executiu

Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Junts, per boca del seu president, Jordi Sànchez, ha afirmat que “no tensarem el govern amb el tema de la taula de diàleg” i que la “crisi amb ERC no ha de tenir més recorregut en altres àmbits de la coalició de govern”, però ha mantingut, en declaracions a Catalunya Ràdio, la seva posició sobre els integrants que vol enviar a la taula de diàleg.

Sànchez ha manifestat que “si se’ns convida i se’ns aixeca el veto, hi participarem”, en referència a la condició de no designar representants que no siguin membres del govern català, que Junts no vol acceptar.

El dirigent de Junts ha afirmat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “coneixia de feia setmanes que nomenaríem una delegació que probablement no seria integrada totalment per membres del govern” i, en concret, que “tenia un missatge meu en el mòbil”.

Sànchez també ha indicat que la limitació de l’elecció de representants de la mesa a membres del govern va ser “una petició en l’últim moment”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari