Inés Arrimadas i el seu segon fill

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, acaba de descobrir que els espanyols –i els catalans potser fins i tot més– estan més interessats en la seva vida privada que en els seus plantejaments polítics.

I és que, mirant la repercussió que té a les xarxes i als mitjans una declaració política seva o una proposta del seu partit, i comparant-ho amb la que ha tingut l’anunci que torna a estar embarassada i, si tot va bé, tindrà un segon fill, la conclusió és evident. Televisions, premsa, ràdios i xarxes socials van reproduir en massa el tuit d’Arrimadas anunciant-ho, amb una tendra foto amb el seu primer fill, el seu marit i unes petites sabatetes de nadó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides