Qui veu un parany en el fet que catalans representin el govern espanyol a la taula de diàleg?

Jaume Clotet
Jaume Clotet

Junts ha plantejat un bon grapat d’objeccions i ha encès unes quantes alarmes per deixar clar que rebutja la taula de diàleg entre els governs d’Espanya i de la Generalitat, que han impulsat aquesta legislatura l’executiu de Pedro Sánchez i ERC.

Una interpretació peculiar ha estat la d’un influent ex-alt càrrec de la Generalitat, el qui va ser director de Comunicació dels governs de Carles Puigdemont i Quim Torra: Jaume Clotet. Per a ell, el fet que el govern d’Espanya inclogui catalans entre els seus representants és “un parany més”.

“La presència dels dos ministres catalans del PSOE a la taula de diàleg només respon a la seva estratègia política de presentar-ho, també a Europa, com un «conflicte de convivència entre catalans»”, ha afirmat a Twitter aquest cap de setmana.

“És a dir; catalans a banda i banda de la mesa. Res més. Un parany més”, ha afirmat Clotet, aparentment preocupat per la projecció internacional de la trobada, abans que esclatés la discòrdia entre ERC i Junts, incapaços d’acordar una fórmula per representar plegats el govern català a la taula de diàleg.

Finalment, només un català, Miquel Iceta, representa el govern d’Espanya en aquestes trobades. Per equilibrar les delegacions després que Junts n’hagi quedat al marge, la Moncloa n’ha deixat fora Manuel Castells i Raquel Sánchez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides