Borràs rebutja “parlar de taules” adduint que Torrent declara com a imputat

La presidenta del Parlament ha acompanyat el seu predecessor, investigat pel TSJC per desobediència al TC

Intervenció de Laura Borràs
Intervenció de Laura Borràs

Laura Borràs, la presidenta del Parlament de Catalunya, ha evitat respondre sobre la taula de diàleg entre els governs d’Espanya i de la Generalitat, que es reprèn aquest dimecres, esgrimint el fet que el mateix dia ha comparegut en seu judicial el conseller i expresident del Parlament Roger Torrent, investigat per desobediència al Tribunal Constitucional (TC) per haver permès la tramitació de mocions vinculades amb el procés i contra la monarquia.

Borràs ha considerat que “és dia de parlar del que passa al TSJC” i no de “parlar de taules”. Aquestes declaracions les ha fet quan ha acudit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per acompanyar Torrent, l’endemà que els partits socis del govern de la Generalitat, Junts i ERC, no es posessin d’acord en la designació dels representants que enviaran a la taula, on finalment només hi haurà figures d’ERC per part de l’executiu català.

La presidenta del Parlament ha volgut situar el focus sobre “la realitat que es viu dia a dia”, que segons ella és que “el temps passa, però la repressió persisteix”. “L’Estat no es cansa de reprimir, nosaltres no ens cansarem de persistir i resistir”, ha assegurat.

Borràs considera que Torrent i els membres independentistes de l’anterior Mesa del Parlament, estan sent investigats “per fer la seva feina”, la qual cosa “ens esperona encara més per fer la feina que hem de fer i fer-la lliurement”, segons ha afegit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.