La Diada va finalitzar amb incidents, càrregues i detinguts a Via Laietana

La policia arresta dos manifestants després de dispersar l'entorn de la Prefectura Superior de la Policia Nacional

Manifestació de la Diada del 2021

La Diada va acabar amb dues persones detingudes pels Mossos d’Esquadra pels incidents davant la comissaria de la policia espanyola situada a Via Laietana, després de la manifestació convocada per l’ANC per la Diada Nacional. Una de les persones ha estat detinguda per desordres públics i l’altre per atemptat contra agents de l’autoritat.

El cos policial ha carregat per dispersar els centenars de manifestants que s’havien quedat davant la comissaria i que han llançat objectes a la línia policial. En el transcurs dels aldarulls almenys una persona, una periodista, ha resultat ferida en rebre el cop d’un pal que un manifestant llançava a la policia. Els Mossos compten vuit agents ferits lleus.

Els fets es van produir just al final de la manifestació de la Diada. Un grup de manifestants independentistes ha tirat ous, paper de vàter i pots de fum contra la comissaria de la policia espanyola a Via Laietana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides