Trànsit prohibirà la circulació de camions per l’AP-7 els diumenges

La mesura s'aplicarà de moment durant el mes de setembre

Peatges a les carreteres catalanes

Trànsit prohibirà la circulació de camions per l’AP-7 els diumenges. La mesura, que es publicarà aquest divendres, entrarà en vigor aquest mateix diumenge, 12 de setembre, i de moment es mantindrà fins a finals de mes.

La Federació Catalana del Transport, que ja ha rebut la notificació, hi està en contra. Asseguren que se’ls culpa injustament de les cues quilomètriques que es van formar a l’autopista diumenge passat, en el primer cap de setmana sense peatges en aquesta via. I afegeixen que sempre acaben pagant els plats trencats.

Trànsit preveu altres mesures aquest cap de setmana per reduir les cues. Entre les possibles mesures hi ha habilitar carrils addicionals o demanar que s’obrin 10 vials al peatge de la Roca.

Tot plegat, mentre s’espera que s’acceleri la retirada de les cabines dels peatges, que diumenge es van convertir en un coll d’ampolla perquè els cotxes han de reduir la velocitat per passar-hi i n’hi havia pocs d’oberts.

Per als de l’AP-7 i l’AP-2, que són de titularitat de l’Estat, no hi ha data. El ministeri assegura que està licitant el contracte del manteniment i desmuntatge, que s’adjudicarà aviat, i que llavors el procés serà ràpid.

Pel que fa a les autopistes C-32 i la C-33, que gestiona la Generalitat, Territori vol tenir eliminades a finals d’octubre les cabines centrals.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari