El Govern contradiu Salut i diu que no es planteja el passaport covid

La secretària de Salut Pública Carmen Cabezas havia dit que s'ha demanat al govern espanyol que l'implementi

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha contradit aquest dimarts la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, sobre la necessitat d’implementar el passaport covid. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Cabezas ha assegurat que el Departament de Salut ha demanat al govern espanyol que estudiï una estratègia estatal per implementar aquest instrument, que podria facilitar la reobertura de sectors afectats per les restriccions. Plaja en canvi ha assegurat que el passaport covid “no està damunt la taula” del Govern, tenint en compte a més que considera la mesura discriminatòria.

Preguntada sobre les declaracions de Cabezas, Plaja les ha matisat assegurant que el que “segurament volia dir” la secretària de Salut Pública és que sempre és positiu conèixer quin posicionament té l’estat espanyol sobre qüestions com aquestes. Cabezas ha remarcat que si es fa una estratègia estatal, es podria aconseguir que els tribunals no hi posin entrebancs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides