Foment del Treball valora positivament l’inici de la legislatura d’Aragonès

Sánchez Llibre ha destacat el diàleg i ha assegurat que el bon clima polític "va ser inexistent en l'anterior legislatura"

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha valorat positivament els primers 100 dies de la legislatura de Pere Aragonès, destacant, sobretot, el canvi de clima polític entre la Generalitat i el Govern central. Una bona sintonia “que va ser inexistent en l’anterior legislatura“, amb Quim Torra al capdavant, segons el president de la patronal catalana.

Sánchez Llibre ha celebrat que el Govern català hagi propiciat “el procés de normalitat, estabilitat política i lleialtat institucional” amb l’Executiu de Pedro Sánchez, i ha assegurat que el clima polític actual “ha estat possible gràcies al retorn al diàleg a través de la Comissió Bilateral” i a “la presència de la Generalitat en les comissions multisectorials”.

El president de Foment ha destacat “el gran acord sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat i el principi d’acord pels Jocs Olímpics Barcelona-Pirineus 2030”, així com l’impuls del Pacte Nacional per la Indústria, però també s’ha mostrat preocupat per les discrepàncies entre els socis de l’Executiu català.

Sánchez Llibre ha advertit sobre l’existència “d’ombres” que amenacen la legislatura, i ha lamentat que el diàleg entre la Generalitat i el Govern central no s’hagi traslladat al Parlament. “Ens preocupen moltíssim les contínues baralles entre els dos partits del Govern o entre els mateixos consellers”, ha assegurat.

El president de la patronal catalana també ha mostrat la seva preocupació per “la dependència” que l’Executiu català pot tenir de la CUP de cara a la negociació dels pressupostos del 2022, i ha criticat que el Govern renunciés a elaborar els del 2021.

(Visited 134 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari