Detecten fins a 240.000 contractes afectats per un preu de la llum inflat

La Competència explica que hi ha comercialitzadores que han aplicat un preu més gran del que correspondria

Torres elèctriques
Torres elèctriques

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) estima que aproximadament 240.000 contractes de subministrament elèctric han estat afectats per un preu major de la llum a què els correspondria pels canvis normatius introduïts el passat 1 de juny, fet que suposa l’1,4% del total dels contractes supervisats.

En la primera fase de l’anàlisi s’ha tingut en compte la informació de les 25 comercialitzadores amb major quota de nombre de subministraments. Del total dels 240.000 contractes afectats, en 90.000 d’ells el comercialitzador ha informat el client. En la resta dels casos -150.000 contractes-, no ha existit aquesta comunicació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides