Quin CDR ‘represaliat’ acusa Laura Borràs de fer ‘discurs de postureig’ a costa seva?

David Budria, un dels nou encausats en el cas de l’Operació Judes. La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha reclamat que se’l processi a ell i a vuit membres més de grups de CDR per “pertinença a organització terrorista, tinença i fabricació d’explosius”. Quan es va saber la notícia, el 20 d’agost, ’ex-president de la Generalitat, Quim Torra, va publicar una piulada en la que deia: “Quina barbaritat! La repressió de l’Estat espanyol contra el moviment independentista no s’atura ni quan els propis informes de la Guàrdia Civil no demostren res. El meu suport als represaliats i a les seves famílies!”. La presidenta del Parlament, Laura Borràs, el va retuitejar i hi va afegir aquest comentari: “Em vaig solidaritzar amb ells llavors i ho faig ara. Sempre contra la repressió de l’estat que judicialitza el que no pot derrotar democràticament. De molts no en sabem el nom #detingudes23S però el cognom és clar: independentistes. Al vostre costat”.

La resposta de David Budria al missatge de Borràs va ser contundent: “Sóc David i el meu cognom no és independentista. Sap vostè què la seva @gencat és acusació particular en l’altre causa oberta què tinc?? Deixi de banda la seva merda per altres què li comprin, faci el favor de deixar de vendre el seu discurs de postureig a costa nostra”. L’altre causa que té pendent Budria és el procés que es coneix com dels 9 de Lledoners, on ell és un dels investigats per oposar-se al trasllat a Madrid dels presos independentistes que anaven a ser jutjats pel Tribunal Suprem. Van ser identificats pels mossos d’esquadra i el govern de la Generalitat s’ha sumat a aquesta causa, on se’ls acusa de robatori amb força, atemptat contra l’autoritat, lesions i risc per la circulació.

Laura Borràs va respondre-li “Hi ha tuits que conviden a no respondre. Tampoc no sembla que busqui cap resposta, ja les té totes. Expressa la seva ira i de passada falta el respecte. Té tot el dret de dir el que cregui convenient. Puc entendre la ira però erra el tret. Per respecte a la seva situació, callo”. Budria no ha callat i ha mantingut durs debats amb altres usuaris de Twitter que han sortit en defensa de la presidenta del Parlament, als quals ha arribat a qualificar de “fanàtics de la Pasidenta chupi pija”

“Si al judici de @NouLledoners (encausat per la @gencat) em queden antecedents, imagina què podria passar al futur judici per @Detingudes23S si em condemnen a presó. I ja del tema d’intents de xantatge per DM millor no parlem”, ha dit en una altra piulada. No ha explicat, però, qui li ha fet xantatge mitjançant missatges directes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides