Va esborrar Francesc de Dalmases la piulada que va fer quedar en rídicul Puigneró i Llach?

Sí. Tard i de mala manera. A les 13:34 hores del dissabte va pujar a la xarxa una notícia del diari La Vanguardia titulada “Educación prepara un título de FP para ser torero” i la va acompanyar del comentari següent: “Dic jo que PSOE i Comuns podrien deixar alguna cosa per quan governin Vox i PP…”. Diversos usuaris van entrar al fil del missatge i li van recordar al diputat del partit que presideix Carles Puigdemont que la notícia que divulgava es va publicar el 17 d’octubre de 2015, feia quasi sis anys i que el ministeri d’Educació que preparava aquesta mesura formava part d’un govern presidit per Mariano Rajoy, del Partit Popular. Molts usuaris li demanaven que esborrés la piulada, que va ser reenviada per personatges com el vicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, el músic i dirigent del Consell per la República Catalana, Lluís Llach, el diputat de JxCat al Parlament, Josep Costa, el regidor d’aquest partit a l’ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i l’humorista Toni Albà.

Francesc de Dalmases no va eliminar la piulada dissabte. A les 1:12 hores de la matinada del diumenge en va fer una altra on reproduïa la notícia antiga de La Vanguardia i amb el comentari següent: “Disculpeu. És una notícia de 2015! Ho deixo unes hores perquè es visibilitzi la disculpa i després l’esborraré”. I va afegir: “(Els militants més emprenyats no són del PSOE ni de Comuns. La dada…)”. Dotze hores més tard va esborrar la notícia però va mantenir el seu comentari de disculpa i la ironia envers els militants socialistes i dels comuns. Al seu perfil hi havia divisió d’opinions. Montse Gil li deia: “Tant se val de quan sigui, la notícia és certa. No l’has inventat” i Tamborras opinava que “Continuen igual. No han canviat”. Independentista//*//lliure ho tenia clar: “No crec que hagin canviat les coses en 6 anys. Només s’ha de veure qui i com són els Comuns/Podemos, encara s’espera la derogació de la llei mordassa i moltes altres. Podemos/Comuns i Res és el mateix”.

Per contra, Xavi Molina l’insultava: “Mamarracho, ho deixa per a que els trolls i bots ho viralitzin. El món ens mira?” i @BarresCuatre li deia: “Que eres una mala persona ja ha quedat patent, a més d’un ignorant a qui li agrada crear odi. Que la Borràs et doni demà un sucre quan li obris la porta”.

(Visited 275 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari