Trapero va informar del seu viatge a Madrid al director general dels Mossos

Segons 'La Vanguardia', va entregar condecoracions pendents i no va visitar el Palau de la Zarzuela

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

El Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, va estar a Madrid els dies 14 i 15 del passat mes de juliol i, segons ha publicat La Vanguardia, va informar al respecte al director general del cos, Pepe Ferrer. Els Mossos han decidit acabar amb la polèmica després que La Razón publiqués aquest dimecres que Trapero havia estat reunit al Tribunal Suprem, a l’Audiència Nacional i al Palau de la Zarzuela, aparentment -i segons va afirmar després NacióDigital– sense el coneixement del Departament d’Interior.

El Major va estar de viatge oficial a Madrid amb el comissari Miquel Esquius i, com afirma el mitjà citat, es va informar al director general dels Mossos tres dies abans. La visita se li va recordar novament el dia anterior i, un cop Trapero i Esquius van ser a la capital espanyola, el Major va atendre una petició de la delegada del Govern català a Madrid, Esther Capella, relacionada amb la seguretat de l’edifici, seu de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, l’existència d’una suposada agenda ‘secreta’ del Major “és mentida”, segons ha assegurat el cos al mitjà citat.

Durant la visita, Trapero va entregar condecoracions pendents a jutges, fiscals i personal administratiu de l’Audiència Nacional, del Tribunal Suprem i d’altres organismes estatals. El cap dels Mossos, però, no va visitar la Zarzuela ni va mantenir altres reunions a més de la de Capella.

El cos policial ha decidit desmentir la informació publicada per La Razón i per NacióDigital després que ni el director dels Mossos ni cap membre del Departament d’Interior comentés res al respecte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides