Qui enganxava cartells de Convergència amb 10 anys?

Albert Batet. L’actual president del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament explica que ell anava a enganxar cartells de CDC quan tenia 10 anys acompanyant el seu pare, que ja era dirigent local de Convergència a Valls.

En una entrevista d’estiu a La Vanguardia, Batet explica que malgrat estudiar una carrera universitària com Direcció i Administració d’Empreses amb l’objectiu de dedicar-se a l’empresa familiar, mai no ha exercit, doncs només va acabar els estudis va entrar de regidor de CiU a l’Ajuntament de Valls amb 24 anys, ciutat de la que seria alcalde durant set anys, després de cinc anys fent de regidor. Així, Batet no ha cobrat un sou que no sigui de caire públic.

Diputat al Parlament de Catalunya des de 2012 (a les llistes de CiU, Junts pel Sí i Junts per Catalunya), a la cambra catalana va fer amistat amb Carles Puigdemont i ara és un dels principals suports de l’expresident.

En aquesta mateixa entrevista reconeix que manté una relació d’amistat amb els socialistes Salvador Illa i Alícia Romero, així mateix amb els republicans Josep Maria Jové i Marta Vilalta. Tots quatre són els màxims responsables dels respectius grups parlamentaris.

Batet es mostra “escèptic” davant la taula de diàleg entre els governs espanyol i català, seguint la línia marcada des de Waterloo per Puigdemont.

(Visited 289 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari