Vilalta acusa Junts d’afeblir la part catalana de la taula de diàleg

També demana que el PSC triï en quin costat de la taula està i li recomana posar-se amb el Govern

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha acusat Junts d'”afeblir la part catalana” de la taula de diàleg entre govern espanyol i Generalitat en qüestionar aquest òrgan, i ha assegurat que no entén algunes declaracions de dirigents de Junts, que “se’n riuen” d’una de les “eines” per a desencallar el conflicte català que, segons ella, ha costat molt aconseguir.

“Carregar-se un instrument que ens pot ser útil per al camí a la independència, per no sabem quins motius, creiem que és fer-nos un mal servei al projecte independentista”, ha afirmat la portaveu republicana en una entrevista d’Europa Press, i ha demanat aprofitar la taula de diàleg, que se celebrarà previsiblement la tercera setmana de setembre.

Considera que aquestes declaracions contràries a la taula de diàleg “li fan un regal al PSOE, perquè deixen de pressionar-lo”, i ha apostat per anar a negociar amb el govern espanyol el màxim preparats i el més forts possible.

D’altra banda, Vilalta ha demanat al PSC que triï a quin costat de la taula vol estar: “O està al costat de la Generalitat, que és el que potser hauria de fer, representant i defensant aquest 80% de gent que vol votar, entre ells votants també del PSC, o escollir estar a l’altre costat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides