Qui espera Àngels Chacon?

Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

L’espai neoconvergent del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), La Lliga i Lliures viuran aquesta tardor un procés de confluència i totes tres formacions esperen fer un congrés que les unifiqui en un nou partit polític seguidor de les tradicionals polítiques de Convergència Democràtica. Malgrat aquesta aposta, tots aquests actors esperen que el PDeCAT, ara liderat per Àngels Chacon, n’entri a formar part.

Per això, fonts internes que coneixen les negociacions asseguren que tots ells confien que Chacon i el PDeCAT acabi formant part d’aquesta nova formació de centre sobiranista, la qual cosa els podria garantir futur polític.

Antoni Fernández Teixidó, que va ser conseller amb Jordi Pujol, ha estat la persona que ha mediat entre els tres grups que es fusionaran aquesta tardor. A més, ell seria una de les persones que estarien fent de mitjancer amb el PDeCAT perquè Chacon doni el pas cap a la reunificació d’aquest espai neoconvergent.

Fins i tot Marta Pascal (PNC) estaria disposada a fer un pas enrere en les seves aspiracions polítiques i deixaria que fos Chacon qui liderés aquest nou projecte polític, que lluitaria electoralment amb Junts per Catalunya de Carles Puigdemont, formació amb la qual no pensen buscar aliances.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.