Laporta, de vacances sense inscriure a Depay

El Barça segueix sense poder inscriure els nous fitxatges mentre Messi ja s'ha presentat a París

Joan Laporta i Memphis Depay (Instagram: @jlaportaoficial)
Joan Laporta i Memphis Depay (Instagram: @jlaportaoficial)

Mentre Leo Messi es presenta a París enterrant qualsevol guerra haguda amb la junta i els executius que van convèncer al president Laporta d’avortar la seva renovació, la ferida en el Barça s’obre, en carn viva, perquè la premsa, sobretot, cent per cent laportista, no és capaç de digerir el gran fracàs presidencial.

Al mateix temps que Ronald Koeman es fa a la idea de jugar el primer partit, o potser tota la temporada, sense Memphis Depay i la resta dels nous fitxatges, perquè el Barça segueix sense poder inscriure’ls, el president passa unes vacances a Eivissa, despreocupat i aliè.

El seu pla de guerra era enviar la inscripció a la Lliga de Futbol Professional (LFP) i que fora Javier Tebas qui la rebutgés. Ara que no el necessiten per la baralla, ha marxat de festa deixant en mans dels que no volien a Messi la solució als molts problemes que Joan Laporta ha anat deixant penjats, autocomplaent, aquests últims mesos.

Sigui el que sigui el que digui l’auditoria, Josep Maria Bartomeu no serà tècnicament el responsable, molt menys després d’impedir-li seguir en el càrrec la temporada 2020-21 per la pressió d’un vot de censura també secundat per Joan Laporta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides