Aragonès canvia la Conferència de Presidents per una visita a Marta Rovira

El Govern de Catalunya és l'únic que no ha enviat un representant a la reunió multilateral que es celebra a Salamanca

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita a Ginebra la secretària general d'ERC, Marta Rovira
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita a Ginebra la secretària general d'ERC, Marta Rovira

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita a Ginebra la secretària general d'ERC, Marta Rovira

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anat a Ginebra (Suïssa) per visitar la secretària general d’ERC, Marta Rovira, mentre se celebra a Salamanca la XXIV Conferència de Presidents autonòmics. El cap del govern català, que ja va confirmar que no assistiria a la reunió multilateral, ha aprofitat per trobar-se amb Rovira per primer cop des que és president de la Generalitat.

La cita no s’ha anunciat prèviament i ha estat ERC qui ha donat a conèixer la trobada a través de les xarxes socials. “L’amnistia i l’autodeterminació són el camí per fer possible el retorn de les persones exiliades. Et volem a casa, Marta!”, ha publicat el partit republicà a Twitter, fent referència a la situació de la seva dirigent. 

El govern de Catalunya és l’únic que no ha enviat un representant a la Conferència presidida pel rei Felip VI, ja que, finalment, sí que hi ha assistit el lehendakari Iñigo Urkullu, després de diversos dies sense confirmar-ho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides