Retret de Bassa als ‘indepes’ exigents

L'exconsellera, que va anar pel seu propi peu al Tribunal Suprem, lamenta ara que ningú la va venir "a defensar" i afirma que “no hem guanyat”

L'exconsellera Dolors Bassa
L'exconsellera Dolors Bassa

Dolors Bassa, la que va ser consellera de Treball, Afers Socials i Famílies del govern de Carles Puigdemont, ha dedicat un retret als independentistes que es queixen per com van actuar després de l’1-O, en una entrevista concedida a Vilaweb.

Bassa, sobre aquestes crítiques, ha respost que “a mi no em molesta” i que “sempre responc: en comptes d’estar al sofà fent la crítica, haguessis vingut allà”. L’exconsellera ha afegit: “Però, qui em va venir a defensar en el moment que ens van venir a detenir? Quanta gent hi havia davant de casa meva? Les crítiques són molt relatives”.

Aquestes declaracions han generat rebuig entre usuaris independentistes a les xarxes, que han recordat que Bassa va comparèixer al Tribunal Suprem anant-hi pel seu propi peu, i que no la van anar a detenir a casa seva. Una de les reaccions ha estat la de l’exdiputat de la CUP Antonio Baños: “És fort, molt fort”.

“Per què no es torna a la via unilateral en aquest moment precís? Perquè estem en les mateixes condicions que el 2017 i tots veiem clar que no hem guanyat“, argumenta Bassa a la mateixa entrevista, abans d’afegir que “hem guanyat més independentistes” i que “no conec ningú que hagi deixat de ser-ho”.

L’exconsellera, condemnada a dotze anys de presó per sedició i malversació, i indultada pel govern espanyol recentment, considera que “ara no som pas més forts que el 2017“, i aposta per la taula de diàleg i per “sortir al carrer tantes vegades com faci falta”. “No ens hem pogut mobilitzar com voldríem aquest temps. No estem igual que el 2017. Pensem igual, però no tenim la mateixa força. Cal que ens rearmem per poder avançar”, hi conclou.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides