El PSC titlla de politització l’elecció de Cuixart com a pregoner de Gràcia

El conseller dels socialistes al districte Albert Lacasta ha criticat la tria i els socialistes indiquen que no s'ha consensuat

Jordi Cuixart, sortint de la presó de Lledoners

El PSC ha sortit al pas de l’elecció del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, com a pregoner de la Festa Major de Gràcia. El conseller de districte dels socialistes al districte Alberto Lacasta ha assegurat a través del seu compte de Twitter que es tracta d’una decisió “unilateral” del regidor districte, Eloi Badia (Barcelona en Comú).

Lacasta considera l’elecció de Cuixart, veí del barri, un acte de “politització” de la festa. “El pregó ha de ser d’unió de tots els graciencs i gracienques” ha dit. Fonts del partit asseguren que el posicionament del conseller de districte és compartit pel PSC i insisteixen que l’elecció del president d’Òmnium Cultural com a pregoner no ha estat consensuada amb Barcelona en Comú.

El pregó de Cuixart està previst per al 14 d’agost a les set de la tarda. Els organitzadors de la Festa Major confien que els actes puguin ser presencials, però el desenvolupament dels actes estarà supeditat a l’evolució de la pandèmia a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides